Mielőtt nekiállnánk egy komoly, nagy építkezésnek, azelőtt érdemes mindent aprólékosan megtervezni. Ez biztos befektetés. Fontos lépés ez...

Napjainkban fontos szerepet tölt be a szúnyogháló, amely finom, laza szőttesből készül. Nem csak házaknál, hanem a mezőgazdaságban, és állattenyésztésben is megvan a szerepe.

A szúnyogok valószínűleg a legtöbb embernek ellenségnek tűnnek. A nőstény apró szájszervével a bőr alá hatol, aminek a szúrását általában meg sem érezzük, így probléma nélkül tud táplálkozni.

Manapság mindenhonnan, még a csapból is az folyik, hogy a műanyag környezetkárosító hatású, és helyettesíteni kell bármivel, ami akad. Legtöbb esetben igaz ez a kijelentés...

Sokszor megesik, hogy a lakásunk ablakai hamarabb léteztek, mint mi magunk. Ilyenkor felmerül az ablakcsere lehetősége.

Ablakcserénél nem mindegy, hogy milyen szempontokat veszünk figyelembe. Magyarországon a téli hidegben egy rossz nyílászáróval akár a fűtési energia 30%-át is elveszíthetjük, ezért a cserénél érdemes olyat választani, amelyik jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Beltéri ajtót kiválasztásánál nagyban befolyásolhatja a döntésünket a belső tervezés és a színek, bár valamikor az ajtó kiválasztása után jut eszünkbe egy stílus.

Néhány évvel ezelőtt az emberek többsége úgy tartotta, hogy az ablak kiválasztásánál csak a fa jöhet szóba...