Minden évben van egy nap, amit ki sűrűbben, ki ritkábban, de emleget. Majd a lomtalanításnál kirakom, addig jó lesz itt az előszobában, tárolóban, erkélyen, valljuk be: útban... Majd akkor kiválogatom, rendszerezem, kicibálom, lecserélem. Mindenkiben van egy kis Pató Pál úr, ha lomtalanításról van szó, hisz nem kevés idővel, kosszal, stresszel és energiával jár, és mint tudjuk, az idő pénz, sőt, az egyik legnagyobb érték manapság, így az évi egy ingyenes lomtalanítás, valójában nem is annyira ingyenes.
De akkor mi a megoldás?
A jó hírünk, hogy lehet másképp is. Idegeskedés, veszekedés, izzadás, cipekedés nélkül is kivitelezhető a lomtalanítás. Nálunk szakképzett rakodók végzik a pakolást és a lomok szervezett elszállítását is. Még a dobozokkal sem kell törődnöd, ugyanis ingyenesen biztosítjuk azokat is, csomagolunk is. És amiatt sem kell aggódnod, hogy a közeli erdőben találod a legközelebbi sétádnál a lomjaidat, ugyanis környezetbarát módon szállítjuk el, és erről tanúsítványt is adunk.
A feleslegessé vált dolgok csak a helyet foglalják, ráadásul esztétikailag is csúfítják a környezetet. Sőt, vannak olyan elemek, melyek egyenesen veszélyforrást is jelenthetnek otthonodban. Egy leszakadt szekrény, egy eltört lámpa, de egy rossz, régi hűtőt se túl jó ötlet kitenni az erkélyre, hogy majd ott megvárja az éves lomtalanítást. Az éghető anyagok tűzveszélyes szituációkat idézhetnek elő, különösen a nyári időszakban.
Velünk bármelyik nap lomtalaníthatsz, okosan, időt, energiát, stresszt és ezzel pénzt spórolva szabadulhatsz meg feleslegessé vált holmijaidtól, legyen szó kisebb vagy nagyobb dolgokról, elektronikus termékekről, veszélyes hulladékról, mi környezetbarát módon szállítjuk el azokat. Ha valamit évek óta csak kerülgetsz, például egy réges-rég kinőtt járókát, kiságyat, amit nincs szíved kidobni, mert teljesen jó állapotú, arra is van egy jó megoldásunk! Értékeidet ugyanis rászoruló családokhoz szállítjuk, így win-win helyzet alakul ki. Neked lesz helyed, a lomod pedig hasznosul.
Ha meghoztuk a kedved, elérhetőségeink bármelyikén elérsz minket a hét minden napján.
Egy költözés sok fejfájást okozhat, még a ruháinkat, könyveinket és egyéb kisebb tárgyainkat csak csak bedobozoljuk, de mihez kezdjünk túlsúlyos tárgyainkkal? Legyen szó zongoráról, pianínóról, páncélszekrényről, antik bútorról vagy akár jakuzziról, előttünk nincs akadály.
Egy költözés sosem olcsó mulatság, ám vannak olyan dolgok, melyeken nem érdemes spórolni, így több idegösszeroppanás közeli állapottól is megkímélhetjük magunkat. Persze jó és költséghatékony ötletnek tűnhet felpattintani néhány sört, áthívni a haverokat, hogy segítsenek lecipelni az 5.-ről a nagyitól örökölt antik szekrényt, de…
Igen hamar ki fog derülni, hogy csak kerülgetni tudjuk, mint gepárd a zsákmányát, mert a több száz kilót még pár sör után sem kapja csak úgy fel az ember. Arról nem beszélve, hogy még a költöztetők közt is sajnos sok a kókler, akik bár vettek egy furgont, nem tudják, hogy nyúljanak egy-egy tárgyhoz, így születnek azok a rémtörténetek, hogy leszakadt az ajtó, kitörött az üveg stb.
Ha magadat és tárgyaidat is biztonságban szeretnéd tudni, hívj profikat, akik nem először csinálnak ilyet, meg van hozzá a kellő felszerelésük, tapasztalatuk, így gyorsak, pontosak, precízek. A Magyarorszag Tehernél dolgozó kollégák több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, nem nagyon lehet nekik már újat mutatni, ezért is tudunk minden munkákra garanciát vállalni.
Nálunk a sérülés lehetősége kizárt, minden az ügyfél szeme előtt történik a becsomagolástól a kicsomagolásig. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, munkatársunk pedig a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre megy, hogy ingyenesen teljes körű árajánlatot adjon. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken a hét minden napján.
2020 elején egy rég nem látott világjárvány indult el Ázsiából, amely csakhamar Magyarországot is elérte. Jelenleg a koronavírus járvány második hulláma érte el Európát. Az egész kontinensen, így a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, ezért a kormány november 4-től visszaállította a kijárási tilalmat és a többi védelmi intézkedést, ami legalább január 11-ig fennmarad.

Ezért cégünk betartja a következő kötelező szabályokat • Mivel este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom lépett életbe, és mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig, törekszünk arra, hogy 7 óráig befejezzük a költöztetést, hogy minden munkatársunk hazaérjen még határidőre.

 • A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, ezért mi is maszkot használunk a költöztetés során, csak a szükséges kapcsolatra szorítkozunk az ügyfelekkel, hogy védjük egymást a fertőzéstől. • Lehetőség szerint kerüljük azokat a szituációkat, ahol zárt térben sokan vannak, tartjuk a védőtávolságot, gyakran és alaposan mosunk kezet. Gyakorta használunk jó minőségű fertőtlenítő szereket, hogy távol tartsuk a kórokozókat a bútoroktól, használati tárgyaktól. Ebben az időben a kézfogás hagyományos gyakorlatát is mellőzzük.

 • Ha valaki munkatársaink közül a koronavírus-fertőzés tüneteit észleli magán, akkor addig nem dolgozik, amíg megnyugtató módon ki nem derül, hogy egészséges-e!  Ezért odafigyelünk a koronavírus tüneteire, amelyek közül a legismertebbek a láz, a fáradtság és a száraz köhögés, de jelentkezhet izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj is. Emellett az új koronavírus fertőzés egyik jellegzetes tünete az íz- és a szaglásérzékelés zavara, vagy elvesztése, amely sokszor az egyetlen tünet. Ha közülünk valaki a felsorolt tüneteket észleli magán, akkor megkérjük, hogy maradjon otthon, ne jöjjön el lomtalanítani.

 • Ha valamelyik munkatársunk koronavírus-gyanús lenne, megrendeljük a koronavírust kimutató PCR-tesztet.

 • November 3-tól újra életbe lépett az ingyenes közterületi parkolás az egész országban, ez némileg megkönnyíti a költöztetést, mert a parkolás költsége nem terheli a munkánkat. Annyiban viszont nehezíti a költöztetést, hogy nehezebben lehet parkolóhelyet találni az ingatlanja közelében.

 • Továbbra is kiemelten fontos az idősek védelme. Kérjük az időseket, hogy a költöztetés alatt még fokozottabban figyeljenek magukra, hordjanak maszkot, kerüljék azokat a helyeket, ahol a munkatársaink többen is jelen vannak a költöztetés miatt! Például a nehezebb bútorok kipakolásánál.


A járvány megfékezésében leginkább a hatékony oltás segíthet. A fertőzéseket kiváltó kórokozók, köztük a vírusok okozta fertőzések ellen ugyanis vakcinákkal lehet a leghatékonyabban védekezni. Ezért számunkra is fontos, hogy a költöztetési munkánkat 2021-ben úgy végezzük, hogy maximálisan kizárjuk fertőzést, illetve a vírus továbbadásának a veszélyét.

Biztonságos költöztetésért keressen minket!


Több mint 2 évtizede végzünk költöztetési feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már hulladékmentes életteret varázsolni.
Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás!
Hívjon bennünket telefonszámunkon és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költöztetés teljes menetét és biztosan meg tudunk az árról is egyezni.

Ingyenes helyszíni felmérés alapján adunk költöztetés árajánlatot


Hívjon minket most a 06 20 393 6008-as normál díjas telefonszámon, és pár órán belül konkrét és végleges árat adunk a költöztetés feladatainak elvégzésére.
A költöztetés árak még Budapest területén belül is, de országosan még inkább különböznek, de nem mindegy hogy az árajánlatban kapott árért Ön milyen szolgáltatásban részesül. Sok új szereplő jelenik meg folyamatosan ezen a piacon, akik fűt fát megígérnek, de igazából nem sok tapasztalattal rendelkeznek ezen a felelősségteljes hivatáson, érdemesebb ezért a tapasztalt szolgáltatókat is megkeresni.
Sokan óradíjat adnak meg, de nem tudják pontosan megmondani mennyi időbe is fog kerülni a költözés lebonyolítása, hisz váratlan plusz feladatok is előfordulhatnak, vagy egyszerűen nincs tapasztalatuk még ahhoz, hogy pontos költségvetést végezzenek el. Ezért jó lehetőség, ha Ön már az árajánlatkérés után pár órával személyes kapcsolatfelvételt, igényfelmérést kap, és egy konkrét összeget, amivel tud kalkulálni. Így nem érik meglepetések a munka végeztével. Hiszen könnyen előfordulhat, hogy a szolgáltató cég akár kétszeres árat kér el, mikor elkészül a munka, mint ami előtte szóba került. Személyes tapasztalat, hogy így van ez más szolgáltatások esetén is. Nekem például a gázszerelő nyújtott be dupla annyi összegről számlát, mint amiről előzetesen szóban tájékoztatott. Persze ő sem gondolt mindenre és lehet, hogy nekünk is voltak extra elvárásaink. De a fő baj, hogy menet közben nem volt erről tájékoztatás, kommunikáció.
Vállalkozásunk, a Magyarország Teher Kft. teljesen másképp közelítjük meg az ilyen helyzeteket, előre mindent pontosan leegyeztetünk, végleges és gyors árkalkulációt végzünk. Tehetjük ezt úgy, hogy több mint 20 év tapasztalat van mögöttünk, valamint szeretjük, hivatásunknak érezzük a költöztetés és lomtalanítás szakmát, amit szeretnénk, ha több generáción keresztül, megelégedett ügyfelekkel a hátunk mögött végeznénk.
Azért válasszon minket, mert képzett, gyakorlott és előzékeny rakodóink nagy tapasztalattal rendelkeznek, kisujjukban van a költöztetés logisztikája. A gyorsabb és hatékonyabb munka érdekében több kiváló állapotú tehergépjárművel végezzük a költöztetést, valamint rendelkezésére bocsátjuk mindazt a csomagolóanyagot, ingyenes dobozokat, fóliázást, élvédelmet is, ami fontos hogy értékei a költözés után is sértetlenek és épek maradjanak. Tehát ezek miatt a szükséges és alapvető dolgok miatt sem kell félnie, hogy plusz, rejtett költségekkel találkozna a munka végeztével.
Kérje ingyenes előzetes felmérésünket MOST, hívjon minket, mivel:

 • ez a szolgáltatásunk ingyenes, semmibe nem kerül,

 • pontosan és részletesen felmérjük a helyszíneket, illetve nagy helyismerettel is rendelkezünk

 • megnézzük, megszámoljuk az elszállítandó bútorokat, valamint hogy milyen szét és összeszerelési feladatok lesznek szükségesek a munka során

 • tanácsokat és konkrét segítséget is tudunk adni az előkészületekkel kapcsolatban, pl. ingyenes dobozokat, ha minket választ

 • konkrét, számszerű és teljes árajánlatot fog azonnal kapni, tudni

 • 20 éves szakmai tapasztalattal, és gyakorlattal rendelkezünk, amely biztosítja, hogy versenyképes, és ár érték arányban kiváló árat kapjon

A budapestiek „belvárosnak” hívnak szinte mindent, ami a körúton belül van, Budapest népszerű lakóövezete gyakran célja a költözéseknek, költöztetésnek. Kicsit nehézkesen is oldható meg sok esetben, mert sok az ember és az autó az utcákon. A múltkor is egy ilyen belvárosi költöztetéssel kellett szembenéznünk, amikor a VII. kerületből a IX. kerületbe kellett költöztetni egy társaságot, akik az egyik kis zsákutcában lévő fiúalbérletben laktak.
Az ősz, azaz az új tanév közeledtével sok új egyetemista, főiskolás költözik fel vidékről Budapestre, hogy elkezdje tanulmányait egy felsőoktatási intézményben, ahová sikerült felvételt nyernie. Természetesen legtöbb esetben több tanuló vesz ki egy albérletet, hisz az egyre magasabb albérletárak nem teszik lehetővé, hogy egy ember egy egész lakást egymaga vegyen ki. De azért, ha tehetősebb szülőkkel rendelkezik valaki, ez is előfordul ritkán. Az egyetemisták pár évre költöznek fel Pestre, de van aki itt is ragad, mert munkát talál a sűrűn lakott fővárosban. Néha szükségük van ilyen embereknek is segítséget kérni a költözéshez. Nemrégiben egy fiúalbérlet megszűnt, mert visszaköltözött a tulaj Angliából és szüksége volt újra a lakására. A srácoknak szükséges volt új albérletet találniuk, valamint a saját bútoraikat, ágyakat, matracokat, íróasztalokat, kisebb szekrényeket, tévét elszállítani az újabb albérletbe. Négy fiatalról volt szó, akik minket kértek fel a feladat logisztikai kivitelezésével. Mint az ingyenes felmérés és árajánlat során kiderült, nem volt sok bútoruk, elég puritán módon éltek. A a korábbi lakásuk viszonylag bútorozott volt, így csak a saját bútoraikat kellett elszállítanunk. Két fordulóval meg is oldottuk az egészet. Ez egy egész gyors munka volt, pár óra alatt végeztünk is, mivel az új lakás viszonylag közel esett a régihez a kilencedik kerületben. Még a telefonban említették, hogy zsákutcában laknak. Normális esetben nem várakozhatnánk egy zsákutcában, de mi ilyenkor mindig szerzünk engedélyt, hogy behajthassunk az utcába és ott tudjunk várakozni egy darabig. Nagyobb csapattal mentünk, így gyorsabban tudtunk bepakolni az teherautóba, nem kellett sokáig feltartani a forgalmat, illetve a parkoló helyet.

Költözés esetén keressen minket!


Több mint 2 évtizede végzünk költöztetést Budapesten és vidéken. Rengeteg embernek, családnak segítettünk már gyors és hatékony költözésben, mindezt megfizethető áron. Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás!
Hívjon bennünket telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költöztetés teljes menetét és az árról is biztosan meg tudunk egyezni.
Egyre többen költöznek fel Budapestre a jobb munkalehetőségek miatt, például mikor a fővárosban kap valaki egy új állást. Nemcsak nagyobb, de kisebb vidéki városokból is keresnek minket ügyfelek. Lehet, hogy hosszabb az út egy ilyen költözés során, de ez számunkra nem okoz problémát, az egész ország területén vállalunk költöztetéseket.
Egyszer egy friss házaspár Hatvanból szeretett volna felköltözni Budapestre, és mi segítettünk nekik a szállításban. Ahhoz képest, hogy még nem régen voltak együtt, egészen sok holmijuk volt, ezért több járművel kellett végeznünk a dolgunkat.

A csomagolás


Ahogyan mindenkinek, nekik is meggyűlt a bajuk a kartondobozok keresésével és vásárlásával. Úgy látszik ez vidéken is probléma. Sokáig kutattak, de csak a végén találtak megoldást, amit mi ingyen ajánlottunk fel nekik. Nálunk ugyanis lehet bérelni kartondobozokat a költözés, (vagy lomtalanítás) ideje alatt. Mindenki jól jár, olcsóbb mintha máshol vennék meg, nem kell annyit keresni, és a későbbiekben nem kell tárolniuk ezeket a dobozokat. A pár is boldog volt, hogy végre nem kell tovább keresniük és tetszett nekik ez az ajánlat. Mire odaértünk a költöztetés napján, addigra már be is csomagoltak és előkészítették a dolgokat a szállításhoz.
Természetesen nem ismerünk minden kisvárost, de a GPS ilyenkor nagy segítség, hogy megtaláljuk a célpontot. Még a dugókat is ki tudjuk kerülni, ami elég gyakori az M3-ason. Volt hogy nem is lehetett használni emiatt az autópályát, hanem kerülő úton kellett haladni. De szerencsére így is tudtuk tartani a megbeszélt határidőt.

Hogyan tovább?


Most, hogy a pár részéről már megvolt a csomagolás, jöhet a többi. A kisebb-nagyobb tárgyakat már bepakolták a kartondobozokba, azzal már nem kellett bajlódni. A nagyobb bútorok szétszerelésében már mi is segítettünk, de azzal is egy-két órán belül végeztünk.
A szétszerelt bútorokat is bepakoltuk a tehergépjárművekbe. Még pár dolgot segítettünk bepakolni és elhordani, de jó volt, hogy már előre készült a pár. Még egy kis lomtalanítást is kellett csinálni. A lomtalanítandó dolgokat egy külön járműbe raktuk, szóval nem volt keveredés a két csoport között. A veszélyesnek nyilvánított dolgokat is külön pakoltuk, végül a lomtalanított tárgyak mentek a legközelebbi lerakótelepre, a többit meg szállítottuk is a budapesti lakásba. Az új lakásnál még felhordtuk a sok dobozt és a bútorokat, illetve összeszereltük azokat. Mindent a helyére raktunk, és végére is értünk a dolgoknak.

Költöztetésért vagy lomtalanításért hívjon Minket!


Több mint 2 évtizede végzünk lomtalanítási és költöztetési feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már szállítani és hulladékmentes életteret varázsolni.
Ha Ön egy valóban megbízható és gyors csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás!
Hívjon bennünket, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költöztetés vagy lomtalanítás teljes menetét és biztosan meg tudunk az árról is egyezni.