Egyre többen költöznek fel Budapestre a jobb munkalehetőségek miatt, például mikor a fővárosban kap valaki egy új állást. Nemcsak nagyobb, de kisebb vidéki városokból is keresnek minket ügyfelek. Lehet, hogy hosszabb az út egy ilyen költözés során, de ez számunkra nem okoz problémát, az egész ország területén vállalunk költöztetéseket.
Egyszer egy friss házaspár Hatvanból szeretett volna felköltözni Budapestre, és mi segítettünk nekik a szállításban. Ahhoz képest, hogy még nem régen voltak együtt, egészen sok holmijuk volt, ezért több járművel kellett végeznünk a dolgunkat.

A csomagolás


Ahogyan mindenkinek, nekik is meggyűlt a bajuk a kartondobozok keresésével és vásárlásával. Úgy látszik ez vidéken is probléma. Sokáig kutattak, de csak a végén találtak megoldást, amit mi ingyen ajánlottunk fel nekik. Nálunk ugyanis lehet bérelni kartondobozokat a költözés, (vagy lomtalanítás) ideje alatt. Mindenki jól jár, olcsóbb mintha máshol vennék meg, nem kell annyit keresni, és a későbbiekben nem kell tárolniuk ezeket a dobozokat. A pár is boldog volt, hogy végre nem kell tovább keresniük és tetszett nekik ez az ajánlat. Mire odaértünk a költöztetés napján, addigra már be is csomagoltak és előkészítették a dolgokat a szállításhoz.
Természetesen nem ismerünk minden kisvárost, de a GPS ilyenkor nagy segítség, hogy megtaláljuk a célpontot. Még a dugókat is ki tudjuk kerülni, ami elég gyakori az M3-ason. Volt hogy nem is lehetett használni emiatt az autópályát, hanem kerülő úton kellett haladni. De szerencsére így is tudtuk tartani a megbeszélt határidőt.

Hogyan tovább?


Most, hogy a pár részéről már megvolt a csomagolás, jöhet a többi. A kisebb-nagyobb tárgyakat már bepakolták a kartondobozokba, azzal már nem kellett bajlódni. A nagyobb bútorok szétszerelésében már mi is segítettünk, de azzal is egy-két órán belül végeztünk.
A szétszerelt bútorokat is bepakoltuk a tehergépjárművekbe. Még pár dolgot segítettünk bepakolni és elhordani, de jó volt, hogy már előre készült a pár. Még egy kis lomtalanítást is kellett csinálni. A lomtalanítandó dolgokat egy külön járműbe raktuk, szóval nem volt keveredés a két csoport között. A veszélyesnek nyilvánított dolgokat is külön pakoltuk, végül a lomtalanított tárgyak mentek a legközelebbi lerakótelepre, a többit meg szállítottuk is a budapesti lakásba. Az új lakásnál még felhordtuk a sok dobozt és a bútorokat, illetve összeszereltük azokat. Mindent a helyére raktunk, és végére is értünk a dolgoknak.

Költöztetésért vagy lomtalanításért hívjon Minket!


Több mint 2 évtizede végzünk lomtalanítási és költöztetési feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már szállítani és hulladékmentes életteret varázsolni.
Ha Ön egy valóban megbízható és gyors csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás!
Hívjon bennünket, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a költöztetés vagy lomtalanítás teljes menetét és biztosan meg tudunk az árról is egyezni.