Ingyenes helyszíni felmérés alapján adunk költöztetés árajánlatot


Hívjon minket most a 06 20 393 6008-as normál díjas telefonszámon, és pár órán belül konkrét és végleges árat adunk a költöztetés feladatainak elvégzésére.
A költöztetés árak még Budapest területén belül is, de országosan még inkább különböznek, de nem mindegy hogy az árajánlatban kapott árért Ön milyen szolgáltatásban részesül. Sok új szereplő jelenik meg folyamatosan ezen a piacon, akik fűt fát megígérnek, de igazából nem sok tapasztalattal rendelkeznek ezen a felelősségteljes hivatáson, érdemesebb ezért a tapasztalt szolgáltatókat is megkeresni.
Sokan óradíjat adnak meg, de nem tudják pontosan megmondani mennyi időbe is fog kerülni a költözés lebonyolítása, hisz váratlan plusz feladatok is előfordulhatnak, vagy egyszerűen nincs tapasztalatuk még ahhoz, hogy pontos költségvetést végezzenek el. Ezért jó lehetőség, ha Ön már az árajánlatkérés után pár órával személyes kapcsolatfelvételt, igényfelmérést kap, és egy konkrét összeget, amivel tud kalkulálni. Így nem érik meglepetések a munka végeztével. Hiszen könnyen előfordulhat, hogy a szolgáltató cég akár kétszeres árat kér el, mikor elkészül a munka, mint ami előtte szóba került. Személyes tapasztalat, hogy így van ez más szolgáltatások esetén is. Nekem például a gázszerelő nyújtott be dupla annyi összegről számlát, mint amiről előzetesen szóban tájékoztatott. Persze ő sem gondolt mindenre és lehet, hogy nekünk is voltak extra elvárásaink. De a fő baj, hogy menet közben nem volt erről tájékoztatás, kommunikáció.
Vállalkozásunk, a Magyarország Teher Kft. teljesen másképp közelítjük meg az ilyen helyzeteket, előre mindent pontosan leegyeztetünk, végleges és gyors árkalkulációt végzünk. Tehetjük ezt úgy, hogy több mint 20 év tapasztalat van mögöttünk, valamint szeretjük, hivatásunknak érezzük a költöztetés és lomtalanítás szakmát, amit szeretnénk, ha több generáción keresztül, megelégedett ügyfelekkel a hátunk mögött végeznénk.
Azért válasszon minket, mert képzett, gyakorlott és előzékeny rakodóink nagy tapasztalattal rendelkeznek, kisujjukban van a költöztetés logisztikája. A gyorsabb és hatékonyabb munka érdekében több kiváló állapotú tehergépjárművel végezzük a költöztetést, valamint rendelkezésére bocsátjuk mindazt a csomagolóanyagot, ingyenes dobozokat, fóliázást, élvédelmet is, ami fontos hogy értékei a költözés után is sértetlenek és épek maradjanak. Tehát ezek miatt a szükséges és alapvető dolgok miatt sem kell félnie, hogy plusz, rejtett költségekkel találkozna a munka végeztével.
Kérje ingyenes előzetes felmérésünket MOST, hívjon minket, mivel:

  • ez a szolgáltatásunk ingyenes, semmibe nem kerül,

  • pontosan és részletesen felmérjük a helyszíneket, illetve nagy helyismerettel is rendelkezünk

  • megnézzük, megszámoljuk az elszállítandó bútorokat, valamint hogy milyen szét és összeszerelési feladatok lesznek szükségesek a munka során

  • tanácsokat és konkrét segítséget is tudunk adni az előkészületekkel kapcsolatban, pl. ingyenes dobozokat, ha minket választ

  • konkrét, számszerű és teljes árajánlatot fog azonnal kapni, tudni

  • 20 éves szakmai tapasztalattal, és gyakorlattal rendelkezünk, amely biztosítja, hogy versenyképes, és ár érték arányban kiváló árat kapjon